České matrace s ověřenou životností

Luxusní matrace na míru

Jak vybrat matraci, která se po několika měsících neproleží? Jak poznám při nákupu matrace, že bude mít dlouhou životnost? Garancí může být certifikovaná matrace, která prošla testováním na odolnost a trvanlivost.

JMP Studio zdravého spaní je ryze česká firma a matrace vyrábí od roku 1994. Vždy na kvalitu materiálů a provedení. „Mnoho zákazníků se k nám vrací a to nás velmi těší“, říká ředitelka firmy Martina Jelínková. A proč jste se rozhodli dát vaše matrace testovat do zkušebny? „Ověřená kvalita a životnost matrace jsou pro zákazníky důležité. Naše vybrané matrace prošly náročným testováním na trvanlivost, odolnost a zdravotní nezávadnost. Nejnáročnější je testování matrací u dětských matrací do tří let, kde je důležitým faktorem také bezpečnost nebo test na obsah těžkých kovů. I zde všechny naše matrace obstály.“

Matrace procházejí při testování v české zkušebně nábytku TZÚ několika stanovišti. Testuje se především jejich trvanlivost, kdy po matraci sem a tam přejíždí válec nebo se testuje odolnost okraje matrace. Také potahy matrací musí splňovat nároční kritéria na jejich odolnost nebo na tvorbu žmolků na potahu. To je velmi praktický test, protože na kvalitním potahu se nebudou při užívání matrace tvořit žmolky nebo jich tam bude jen minimální množství.

Matrace z JMP Studia zdravého spaní splnily všechny normy a požadavky na nejvyšší kvalitu a získaly potřebné certifikáty. Za kvalitu našich matrací ručíme!